سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله بررسی توسعه گردشگری روستایی در راستای حفاظت از تال

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی توسعه گردشگری روستایی در راستای حفاظت از تالاب ها ،نمونه موردی، تالاب سولدوز شهرستان نقده فایل ورد (word) دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی توسعه گردشگری روستایی در راستای حفاظت از تالاب ها ،نمونه موردی، تالاب سولدوز شهرستان نقده فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی توسعه گردشگری روستایی در راستای حفاظت از تالاب ها ،نمونه موردی، تالاب سولدوز شهرستان نقده فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی توسعه گردشگری روستایی در راستای حفاظت از تالاب ها ،نمونه موردی، تالاب سولدوز شهرستان نقده فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش حفاظت از تالاب ها و اکوسیستم های آبی ایران
تعداد صفحات: 20
نویسنده(ها):
مریم فرجامی – دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، پیام نورارومیه

چکیده:
تالاب ، نمونه ارزشمندی ازدانش یا فناوری بومی مردمان این سرزمین برای استفاده مطلوب از آب است .این اکوسیستم آبی غیر ازذخیره سازی اب ، برای کشاورزی ،تغذیه چشمه ها و آبهای زیرزمینی ،از دیدگاه بوم شناختی نیز به عنوان زیستگاه پرندگان وحیات وحش ، حافظ تنوع زیستی ، بانک ژن،ایجاد منظره های زیبا و فواید بسیار دیگر از اهمیت زیادی برخوردار می باشند.تالاب ها به عنوان جاذبه های گردشگری به عنوان عامل کشش (Pullfactor) ، می توانند گردشگران را از نقاط و سرزمین های دوردست به سمت خود جذب کنند. هر چقدر جاذبه های گردشگری متنوع تر و منحصر به فردتر باشد، از قدرت کشش بالاتریبرخوردار خواهند بود و در نتیجه حوزه نفوذ بسیار وسیع تری خواهند داشت. اهمیت جاذبه ها به حدی است که وجود امکانات اقامتی و پذیرایی و فروشگاههای سوغاتی و صنایع دستی، حداقل به وجود چند جاذبه اولیه وابسته است و جاذبه های اولیه ممکن است به صورت منفرد بوده و یا اینکه با جاذبه های کوچکتر و بزرگتر از خود ترکیب شده باشند. دراین مقاله ابتدا به معرفی جاذبههای مناطق نمونه گردشگری شهرستان پرداخته شده و سپس جاذبه های اطراف منطقه نمونه در صورت وجود معرفی می شود. جاذبه های موجود در منطقه نمونه به صورت مجرد و انتزاعی مطرح نیستند بلکه جاذبه های مذکور می توانند با جاذبه های اطراف منطقه، با جاذبه های شهرستان و حتی استان در پیوندی نزدیک باشند. این تعامل می تواند در جذب و افزایش ضریب ماندگاریگردشگر نقش موثری ایفا کند. در این مقاله بعد از جمع اوری داده ها بصورت میدانی و از منابع و اسنادوگرفتن عکس از منطقه نمونه گردشگری،تالاب سولدوز شهرستان نقده ،و با تحلیل SWOT از منطقه ، به بررسی موضوع پرداخته شده.ودر پایان پیشنهادات کاربردی ارائه شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر